top of page
Resilienza Uitvaartbegeleiding

Over mij

Jacolien van dijk Resilienza Uitvaartbegeleiding

Jacolien van Dijk

Ik ben Jacolien van Dijk, eigenaresse van Resilienza uitvaartbegeleiding. Ik ondersteun en begeleid u met liefde en aandacht in deze periode van afscheid nemen.

 

In de 35 jaar als verpleegkundige heb ik veel gezien en meegemaakt. Ik heb mensen mogen begeleiden in moeilijke periodes, waarin hun leven van het ene op het andere moment drastisch veranderde. Mijn ruime ervaring in de zorg zet ik nu als uitvaartbegeleider voor u in. De opleiding hiervoor volgde ik bij Meander Uitvaartopleidingen. 

Resilienza betekent veerkracht in het Italiaans. Ik hou van dit prachtige land: de natuur, de cultuur, het eten maar vooral van de mensen.

Een mooi afscheid

Ieder mensenleven bestaat uit pieken en dalen. De dood is een onlosmakelijk onderdeel van het leven; de mens wordt weer teruggegeven aan de aarde. Afscheid moeten nemen is ingrijpend en kan de toekomst onzeker maken. Het verdriet hierover kan ik niet wegnemen. Wel kan ik u helpen een memorabele uitvaart te organiseren, vol liefde en met veel aandacht. Een mooi afscheid waar u met een warm gevoel naar terugkijkt en waar u vol veerkracht mee verder kunt.

Resilienza Uitvaartbegeleiding Kampen
Resilienza Uitvaartbegeleiding
bottom of page